Rares Bogdan il face PRAF pe Orlando: „Nu poti sa schimbi viata oamenilor in functie de fiecare b** ce ajunge ministru al Finantelor in tara aceasta!

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan a explodat după declarațiile Ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, care a propus limitarea dreptului de muncă al românilor în străinătate prin introducerea de permise de munca cu durata limitata.

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici cere introdicerea de permise de munca pentru romanii din doaspora (foto: facebook)

„Astia de la PSD sunt pur si simplu rupti de realitate. Teodorovici trebuie dus la spital. De urgenta.
Acest individ nu mai are dreptul sa mearga intr-o tara europeana fara ca voi sa reactionati. Va rog sa nu il uitati! E nesimtit.

Omul este sau cretin cu patalama sau nebun de legat, sau poate e doar TICALOS incurabil.

Cum adica, mai nenorocitule, sa NU poti sa stai mai mult de 5 ani sa lucrezi intr-o tara europeana, Mai ticalosul natiunii??? Cum??? Nu poti sa schimbi viata oamenilor in functie de fiecare bou ce ajunge ministru al Finantelor in tara aceasta!”, scrie pe Facebook Rares Bogdan.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRares.I.Bogdan%2Fposts%2F1864168796985307&width=500″ width=”500″ height=”659″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.