Rareș Bogdan îi dă replica lui Gușă după acuzațiile aberante cu “Statul Paralel” și “oamenii lui Coldea”

Rareș Bogdan ii dă o replică dură lui Cozmin Gușă după ce acesta din urmă a acuzat “Statul Paralel” și “oamenii Coldea infiltrați la Realitatea” pentru conflictul generat in interiorul postului de televiziune.

Rares Bogdan Cozmin Gusa

Rares Bogdan si Cozmin Gusa (foto: Facebook)

Iata ce spune fostul realizator de la Jocuri de Putere intr-o postare pe pagina de socializare.

„Simple observații:

Ascult cu uimire ce se întâmplă în propria mea emisiune, pe tronsonul orar pe care l-am ocupat în ultimii 6 ani de zile la Realitatea TV. Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. RealitateaTv a fost si este o televiziune LIBERA. Trebuie sa ramana cu orice chip, EXCLUSIV Libera!

Oana Stănciulescu și Oreste, Cristian Diaconescu, Bogdan Comaroni, Sabin Orcan, Mihai Neamțu, Grigore Cartianu, Laurențiu Ciocăzanu, Dan Bucura, Ion M. Ioniță, Stelian Negrea, Ramona Ursu, Emilian Isăilă, Răzvan Chiruță, Liviu Avram, Ioana Ene Dogioiu, Malin Bot, Miruna Muntean, Mihai Palsu, Cristian Andrei, Mihai Rusu, Mihaela Miroiu, Ion Bogdan Lefter, Cristian Unteanu, Dumitru Borțun, Ciprian Necula, Angela Gheorghiu, Dan Cărbunaru, Bogdan Bucur, Adrian Niculescu, Teodor Baconschi, Iulian Fota, Ludovic Orban, Cristian Busoi, Catalin Predoiu, Raluca Turcan, Florin Roman, Ionel Danca, Gheorghe Falca, Alin Tise, Daniel Buda, Dan Barna, Dacian Cioloș, Raluca Pruna, Vlad Voiculescu, Liviu Iolu, Viorel Catarama, Robert Turcescu, Vergil Chitac, Marilena Rotaru, Alex Ștefănescu, Doru Mărieș, Sorin Dumitrescu, Nicolae Manolescu, Mihai Daraban, Radu Varia, Mariana Nicolescu, Valeriu Turcan, Ștefan Popescu, Dan Dungaciu, Iulian Chifu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Dr. Pompiliu Popescu, IPS Andrei, Ioan Aurel Pop nu au fost și nu sunt decât proprii lor oameni. Jurnaliștii enumerați și intelectualii publici sau politicienii care și-au exprimat solidaritatea cu mine și militează pentru libertatea de expresie și libertatea absolută a presei nu sunt oamenii nimănui!! Pe acești oameni vrea Realitatea TV să-i îndepărteze de la „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”????? Nu pricep. Ce vină au acești oameni pentru faptul că au decis să fie liberi? Extrem de liberi.

Aș dori să aflu de la conducerea editorială care, dintre cei enumerați mai sus, sunt considerați „trompete” ale „pensionarului” Coldea. Sunt foarte curios. Toți cei enumerați au fost impecabili, excepționali în exprimare si comentarii sau analize. Să înțeleg că am moderat 6 ani o emisiune în care am avut intruși? Nu cred asta!! Am moderat o emisiune cu oameni frumoși și mai ales liberi!

Nu am niciun motiv să-mi cer scuze decât publicului Realitatea TV! Telespectatorilor și ascultătorilor le cer scuze pentru că două zile am fost nevoit să stau departe de ei. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, am înțeles în această seară din nou că Realitatea TV se descurcă extrem de bine fără mine. Asta înseamnă că decența și eleganța mea de a sta de vorbă par a fi interpretate complet eronat.

„Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” a reprezentat și reprezintă o redută împotriva grobianismului, nesimțirii și acaparării presei de tentaculele înfiorătoare ale ciumei roșii. Ca lucrurile să fie extrem de clare, mă întorc la Realitatea TV doar dacă independența mea editorială și în alegerea invitaților este totală, de duminică până joi, de la ora 21.00 la ora 1.00.

Scurt și clar, ca să nu existe dubii: nu am de ce să-mi cer scuze pentru ceva ce nu am făcut. Am riscat tot pentru ca Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” să ajungă în top. Au ajuns, și cu ajutorul meu și mai ales al invitaților mei și al telespectatorilor, care sunt formidabili. Fără românii sinceri, frumoși și liberi nu aș fi ce sunt acum. Le datorez totul,” a scris Rares Bogdan.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.