Planul B al formatiunilor pro-ruse din Moldova: paralizarea traficului in Chisinau si in tara!

In noaptea de vineri spre sambata, Igor Dodon și Renato Usatîi au dat unda verde așa-zisului „plan B”, cerându-le susținătorilor lor să invadeze bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Ca urmare a maretului plan, corturile ce erau montate pe trotuare, au fost saltate si plasate fix in mijlocul strazii, iar „operațiunea” a fost asistată de deputații PSRM care, beneficiind de imunitatea parlamentară s-au proptit cu bravie în fața forțelor de securitate.

Corturile lui Dodon si Usatii in mijlocul Chisinaului (foto: publika.md)

Corturile lui Dodon si Usatii in mijlocul Chisinaului (foto: publika.md)

Iar tot circul pare ca nu se opreste aici deoarece cuplul revolutionar „Dodon & Usatîi”, vrea sa blocheze pana si drumurile naţionale din tara dacă nu le vor fi satisfacute doleantele.

De asemenea, cei doi lideri de partide au anunţat în cadrul unei conferinţe de presă comune, că şi unele străzi din Chişinău ar putea fi blocate de corturi, şi nu doar în zilele de odihnă.

„Noi am închis bulevardul central pentru două zile. Acesta este abia începutul planului B. Dacă nu va fi nicio reacţie, adică demiterea preşedintelui, atunci ceea ce s-a întâmplat noaptea trecută se va repeta, doar că în zilele de lucru”, a declarat Renato Usatîi.
Culmea amalgamului politic moldovenesc este ca Usatîi care e primar la Balti, se ocupa cu blocarea strazilor la Chisinau.
Sa speram ca soferii moldoveni o sa le aduca aminte ca unii mai si lucreaza in loc sa piarda vremea protestand.

Bulevardul Ştefan cel Mare, între intersecţiile cu străzile Serghei Lazo şi Maria Cebotari este blocat de protestatarii din orăşelul Victoriei. La miezul nopţii, aceştia şi-au mutat corturile chiar pe partea carosabila.

Transportul public sufera discontinuitati fiind momentan intrerupt. Conform Serviciului Circulaţie Regia Transport Electric Chişinău, pentru cei care vin din sectorul Botanica, transportul este redirecționat pe străzile Bodoni, strada București, iar apoi pe traseul normal.

Pentru cei care merg în sens opus, troleibuzele vor circula pe străzile București și Sciusev. Zona este inconjurată de poliție.

Video: Blocaj cu corturi in centrul Chisinaului

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.