OUG pe legile justitiei. Ce se va intampla luni?

Hm! Nu miroase deloc a bine!
Iohannis pleacă duminică din țară.
Dăncilă face ședință de guvern luni, apoi dispare și ea.
Doar zic…, scrie Moise Guran pe Facebook.

logo justitie

Justitia

In mod normal, luni ar trebui sa vedem o ordonanta de urgenta data de Guvernul Dancila pentru a pune Legile Justitiei, – da, cele macelarite de „experti” de-alde Iordache si Nicolicea -, in conformitate cu prevederile Comisiei de la Venetia.

Imediat dupa adoptarea ordonantei, in jurul orei 9.00, Viorica Dancila isi va lua zborul pentru un „tur de forta” international prin Orientul Mijlociu – Turcia, Dubai, Abu Dhabi si Kuweit.

Cele trei legi ale justitiei abia au fost modificate si adoptate pe repede inainte de Parlament. Acum Tudorel Toader are misiunea de a face corectiile necesare. El spune ca discutat cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, din care (culmea) face si el parte, dar inca nu a dezvaluit nimanui in ce au constat discutiile. Sa speram ca luni nu ne vom trezi cu alte surprize de genul OUG13, asa cum ne-a obisnuit deja Ministrul Justitiei.

Comments

comments

1 Response

  1. octombrie 14, 2018

    […] Dănileț, judecător la Tribunalul Cluj și fost membru al CSM, analizează OUG-ul de luni ce are menirea de a „corecta” Legile Justiției, cele care au fost incropite in mare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.