Oreste dezgroapa securea razboiului in conflictul cu mogulii media

Se lasa cu razboi! Oreste Teodorescu, lanseaza un atac dur la oligarhii media, cel mai vizat fiind Cozmin Gușă!

Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu (foto: Facebook)

Ce a scris astăzi jurnalistul pe pagina de socializare:

„Răspuns la mizerie…
…când te duci la Moscova sa negociezi tezaurul României pentru un grup de interese oligarhic și cu ramificații in fostul KGB, când te ascunzi intr-un oraș îndepărtat sub pulpana unui băiat deștept de la GRU de frica unor Tepe pe care le-ai administrat unor băieți de la Mossad, nu prea poți sa pozezi in mare patriot roman și te folosești de Brandul unei televiziuni preluate ciudat, in nume personal…deocamdată atât..”

Ulterior, Oreste a revenit cu un mesaj pentru “cuibul de viespi”.

„Un gand pentru limbrici:
Un luptător este validat și de cicatricile pe care le poarta! Nu sunt mimoza, pot îndură toate mizeriile și minciunile unor disperați, lichele sau pur și simplu impostori in meseriile lor! Știu ca atunci când zgândări cuibul de viespi Riști anafilaxia! Eu sunt un taliban, in sensul tehnic al cuvântului: cred cu tărie in calea mea, nu am pret și nu mai trebuie sa demonstrez nimănui nimic! Am lucrat toată viața mea in privat, detest pe toți cei care batjocoresc banul public, nu dau doi lei pe politicienii de mucava și trăiesc după principiul: “Decât o viața întreaga câine, mai bine o singura zi leu!” Așa ca: derbedeilor dans!

PS: nu am sa ma cobor niciodată sa ma războiesc cu sclavii ci doar cu stăpânii lor, va rog sa-mi îngăduiti aceasta aroganta!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.