Oreste, Cartianu și Ciocăzanu continuă lupta la Nașul TV

Superb. Trei dintre cei mai indrăgiți jurnalisti ai momentului, Oreste Teodorescu, Laurențiu Ciocăzanu și Grigore Cartianu, și-au gasit un nou punct de intalnire in studio la Nașul TV.

Frigul este doar o problema minora pentru cei 3 jurnalisti care isi fac „incalzirea” la Nasul TV (foto credit: ziaristii.com)

Chiar dacă au fost interziși la RealitateaTV sau la alte televiziuni subordonate mogulilor mioritici, cei ce erau numiți „trompetele lui Coldea” de către ridicolul Cozmin Gușă, s-au reorganizat intr-un timp destul de scurt pentru a lupta impotriva „mediocrității, a ciumei roșii si a servilismului fața de partid”.

Ba mai mult, tandemul Cartianu-Ciocăzanu a pus bazele portalului Ziariștii.com, cea mai recentă publicație media din domeniul online, care notează astfel:

„Astăzi, de la 22.30 până la miezul nopții, trei „muschetari” aflați pe lista neagră a lui Cozmin Gușă apar pentru prima oară împreună la TV, după interdicția impusă de patronii de la Realitatea TV. Oreste Teodorescu și Laurențiu Ciocăzanu vor fi invitații lui Grigore Cartianu, la „Cronica de noapte” de pe Nașul TV.

Cei trei s-au numărat printre invitații permanenți ai emisiunii „Jocuri de putere”, moderată de Rareș Bogdan la Realitatea TV. De aproape două săptămâni, ei au devenit indezirabili pentru că au criticat comportamentul de satrap al lui Cozmin Gușă față de realizatorii de emisiuni de la televiziunea sa.

Interdicția dictată de Gușă e cadoul pe care „consultantul politic” îl face lui Dragnea, lui Tăriceanu și în general Ciumei Roșii.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.