Moise Guran: Dragnea a avut un discurs naţional-socialist, în cârciuma din Las Fierbinţi”

Lui Liviu Dragnea ii ajunge cutitul la os si este disperat sa scape de parnaie atat el cat si clica pesedista, prin urmare vrea musai sa forteze o amnistie si gratiere pe la mijlocul lui ianuarie ce vine. Ayatollahul social democrat a tinut un speech agresiv si aberant, in timpul caruia a vorbit de reconcilieri, iertari, pupaturi, etc, iar la sfarsit a incheiat acuzandu-l pe Presedintele Iohannis de (culmea) „inalta tradare”. Toate aceste ineptii lansate in eter de Dragnea sunt tratate cu amuzament de jurnalistul Moise Guran care spune astfel:

Moise Guran Digi24

Moise Guran (Digi24)

„Liviu Dragnea a avut un discurs naţional socialist purtat în cârciuma din Las Fierbinţi. Probabil că unii s-au speriat de acest discurs. Atenţie, el nu e un extremist, fascist în profunzime.

Este un golan, un infractor condamnat, mimează, nu e sincer naţionalist convins. Spre deosebire de faşcişti, de extremişti, el se preface.

Tot discursul ăla cu multinaţionalele care ne otrăvesc copii cu alimente, cu apa, cu profiturile imesne scoase din ţară, cine poate crede aşa ceva? Nici măcar cei care l-au ascultat, s-a văzut atunci când i-a întrebat dacă merg pe mâna lui”, a spus Moise Guran în intervenţia sa la Digi 24, din ediţia specială moderată de Cosmin Prelipceanu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.