ISTERIE la LATRINA 3. Sondaj despre punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a şefului statului, Klaus Iohannis?

DEMENȚĂ la Antena 3! Formatorii de opinie de la televiziunea lui Voiculescu au incropit un sondaj despre punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a președintelui! Mai exact, pe site-ul Antena 3 se face deja sondaj cu întrebarea: Sunteţi de acord cu punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a lui Klaus Iohannis?, noteaza Comisarul.ro.

Sondaj la Antena 3

Astia au preluat practic o ineptie de-a lui Dragnea debitata in timpul sedintei CEx a PSD si au transformat-o intr-o stire de senzatie.
Cum sună știrea:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminică, social-democraţilor să depună o plângere penală pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis.

„Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache (…) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

SONDAJ. Sunteţi de acord cu punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.