Grigore Cartianu: FRICA DE MULȚIME L-A „ÎMBOLNĂVIT” PE DRAGNEA!

Jurnalistul Grigore Cartianu, explica intr-o postare pe Facebook, ce l-a determinat pe seful PSD, Liviu Dragnea, sa evite participarea la parada din ziua Centenarului Marii Uniri.

Dragnea e bonav in ziua Centenarului (foto: Facebook)

„FRICA DE MULȚIME L-A „ÎMBOLNĂVIT” PE DRAGNEA!

Infractorul-șef al PSD se ascunde de 1 Decembrie. El nu va participa nici la parada de la Alba Iulia, nici la cea de la București, nici la Focșani sau în vreun alt oraș al țării.

Frica de reacția mulțimii l-a făcut să se ascundă ca șobolanul, făcând pe bolnavul. Bolnavul închipuit.

Într-un mesaj agramat, cu virgulă pusă între subiect și predicat, cu „d” mic la „1 Decembrie” și cu „D” la „domnul președinte”, Biroul de presă al PSD anunță:

„Pe data de 1 decembrie, Domnul președinte Liviu Dragnea, nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naționale a României. (Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore.)”

Președintele PSD și-a anticipat boala. El a anunțat încă de luni, cu 5 zile înaintea Zilei Naționale, când era sănătos tun: „Încă nu m-am decis (unde voi merge de 1 Decembrie), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.