„GENUNCHE” ȘI-A ANGAJAT NEVASTA ÎN MINISTERUL EDUCAȚIEI!

Jurnalistul Grigore Cartianu are o reactie virulenta la adresa fostului Ministru al Sanatatii, Liviu Pop, a carui nevasta a „evoluat” de la functia de profesoara de liceu direct la cea de consilier al unui secretat de stat de la Guvern. Ce mai, treaba de partid. Dar iata ce scrie Grigore Cartianu pe pagina de socializare:

Liviu Pop nevasta Adriana Elena Pop

Liviu Pop si nevasta-sa (foto: Edupedu.ro)

„GENUNCHE” ȘI-A ANGAJAT NEVASTA ÎN MINISTERUL EDUCAȚIEI!

„Pop Liviu Marian, zis „Genunche”, zis PLM, a fost jalnicul ministru al Educației până în ianuarie 2018.

Plecat din fruntea ministerului pentru a prelua șefia Comisiei pentru educație din Senat, Pop și-a plasat un om de încredere în minister: pe Ioan Groza, maramureșean de-al său. Acesta a devenit secretar de stat în echipa noului ministru, Valentin Popa.

Câteva luni mai târziu, Groza o angajează drept consilier personal pe Adriana Elena Pop, soția lui Liviu Pop. Aceasta era profesoară la un liceu din Baia Mare.

Cei trei maramureșeni implicați în această combinație scandaloasă (Pop-soțul, Pop-soția și Groza) sunt membri PSD.

Conflictul de interese este evident: PLM i-a dat un os de ros lui Groza, care apoi i-a dat o porție de măduvă nevestei lui Pop.

În plus, senatorul Pop supervizează, prin comisia sa, activitatea consilierei ministeriale Pop. Bărbatul își controlează nevasta (evident, obiectiv).

Ce zice PLM? „Nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu (de partid) s-o ia consilier pe soția mea”.

Așa, așa… Nu poate, nene, și gata. El s-ar fi opus acestei mizerabile mostre de nepotism clientelar, dar s-a temut pentru integritatea sa fizică. N-a vrut să ia o tigaie în cap, seara, când se întorcea acasă”, a conchis Cartianu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.