Dezvăluiri SENZAȚIONALE: Armata formatorilor de opinie plătită de PSD cu bani publici

EXPLOZIV: „Dezvăluirile de azi din Newsweek România, despre „analiștii” finanțați la PSD, arată doar o parte de a uriașului aparat de propagandă finanțat de Dragnea din banii publici”, scrie jurnalistul Mircea Marian intr-o postare pe pagina de socializare.

Milioane de lei, bani publici, platiti de PSD pentru analistii si jurnalistii de casa, noteaza Newsweek.ro

„- Vorbim de televiziunea publică, unde portavoce este Sărmăluță, plătit cu cca 6.000 de euro pe lună. 100 de milioane de euro, bugetul TVR în 2018!

– Vorbim de publicitatea cumpărată de ministere și de primăriile PSD la televiziuni, în frunte cu Antena 3. 2 milioane de lei de la PSD către televiziunea din Pitești a soției trezorierului partidului, Mircea Drăghici!

– Vorbim despre faptul că ANAF nu mai face nici un efort să recupereze de la Dan Voiculescu prejudiciul din dosarul ICA (60 de milioane de euro).

Ceea ce a prezentat, azi, Newsweek este un alt mod prin care PSD abuzează de subvenția pe care și-a mărit-o exponențial în 2018: plătește niște lătrăi.

Îmi este greu să fac un calcul curat, dar estimarea mea este că uriașul aparat de propagandă al mafiei lui Dragnea, cel care ne spune zilnic ce nasol e statul-paralel și ce victime sunt alde Nuțica, Livache, Ghiță și alții, ne-a costat, în 2018 undeva spre 3-400 de milioane de euro. Noi plătim”, mentioneaza Mircea Marian.

Newsweek România prezentat ÎN PREMIERĂ statele de plată ale „jurnaliștilor” și „analiștilor” plătiți de PSD cu 10 milioane de lei din bani publici.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.