CSM: Noua lege (OUG 92, Legea 242) referitoare la cresterea vechimii și introducerea concursului se va aplica doar pentru procurorii care de acum încolo vor accede la PG, DNA și DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât că reglementările privind vechimea in muncă şi condiţiile de concurs se vor aplica pe viitor pentru procurorii ce vor aplica pentru funcţii la Parchetul General, DIICOT sau DNA.

csm

Consiliul Sperior al Magistraturii (foto: Facebook)

Decizia CSM cu privire la articolul 7 din celebra ordonanta 92 emisa de Tudorel Toarer, este salutata de judecatorul Cristi Danilet intr-un mesaj pe pagina de Facebook.

„Salut decizia secției de procurori a CSM de azi: noua lege (OUG 92, Legea 242) cu privire la majorarea condițiilor de vechime și introducerea concursului se va aplica numai pentru procurorii care de acum încolo vor accede la PG, DNA și DIICOT. Ar fi interesant de aflat dacă ministrul a fost la această dezbatere și cum a votat el.

COMUNICAT 17.10.2018: ”Secţia pentru procurori, cu unanimitate, a recomandat interpretarea dispoziţiilor art.VII din Ordonanţa de Urgenţă nr.92/2018 în sensul aplicării pentru viitor a condiţiilor de exercitare a funcţiei în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi în cadrul celorlalte parchete”, a scris Cristi Danilet, pe pagina de Facebook.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM): COMUNICAT cu privire la statutul procurorilor de la PG, DNA, DIICOT

Comunicat de presă privind solicitările Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism referitoare la interpretarea dispoziţiilor art.VII din Ordonanţa de Urgenţă nr. 92/2018

În şedinţa din data de 17 octombrie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de solicitările Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Secţia pentru procurori, cu unanimitate, a recomandat interpretarea dispoziţiilor art.VII din Ordonanţa de Urgenţă nr.92/2018 în sensul aplicării pentru viitor a condiţiilor de exercitare a funcţiei în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi în cadrul celorlalte parchete.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.