Judecatorul Cristi Danilet face dezvaluiri incredibile despre Dana Girbovan si al ei UNJR

Experimentatul judecator Cristi Danilet a postat pe Facebook un mesaj care sugereaza ca Dana Gîrbovan -presedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din România-, ar putea fi o impostoare. In mesajul sau, Danilet ii cere Danei Gîrbovan sa arate in mod public „numarul si lista cu membrii UNJR care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri”.

danilet garbovan

Cristi Danilet (stanga) si Dana Girbovan (foto: digi24.ro)

„Am văzut intenția doamnei Gârbovan ca nu știu ce protocoale să fie făcute publice. Eu sunt judecător de penal și în numele și pentru mine nu a fost încheiat niciun protocol. Pot să asigur de asta pe oricine.

Dar dacă tot suntem la capitolul dezvăluirea informațiilor secrete: îi cer doamnei Gârbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR despre care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri.

S-ar putea ca publicul să aibă o mare surpriză! Eu spun că azi această asociație nu are mai mult de 3 membri activi și că niciunul nu a mandatat-o pe doamna Gârbovan să consilieze Parlamentul cum să modifice legile justiției”, a scris judecatorul Cristi Danileț, sambata, pe pagina sa de Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.