Cât de mult să urăști țara asta astfel încât s-o batjocorești trimițându-l pe Nicolicea la reuniunea Comisiei de la Veneţia???

Nicolicea, cu dreptul făcut pe calculator, a fost și el, vineri, la ședința Comisiei de la Veneția. Cât de mult să urăști țara asta astfel încât s-o batjocorești trimițând pe Nicolicea s-o reprezinte într-unul din cele mai elitiste foruri de pe glob! Vă dați seama? România a fost reprezentată de Iordache și Nicolicea, scrie publicaţia Comisarul.ro.

Tudorel Toader si Florin Iordache

Tudorel Toader si Florin Iordache (foto: Adevarul.ro)

La reuniunea de vineri de la Veneţia au fost prezenţi şi trei politicieni români: Tudorel Toader – în calitate de membru al Comisiei, nu de ministru al Justiţiei; Florin Iordache – în calitate de preşedinte al comisiei parlamentare care a propus modificările la legile Justiţiei şi la Codurile penale; Eugen Nicolicea – fost preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor şi membru al Comisiei Iordache.

Comisia de la Veneţia a zdrobit „reforma“ PSD din Justiţie
Potrivit Adevarul.ro, Tudorel Toader nu a luat apărarea Guvernului sau a majorităţii PSD-ALDE în faţa forului european. „Toader nu a vorbit deloc. Florin Iordache a fost avocatul PSD, spunând, printre altele, că reforma Justiţiei a fost dezbătută în Parlamentul României, forul suprem de decizie“, susţin sursele citate. „În final, Iordache a spus că a luat act de raportul Comisiei de la Veneţia, extrem de critic la adresa PSD, şi a arătat că Parlamentul va ţine cont de recomandări la Codurile penale“, susţin sursele citate de Adevarul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.