Bomba REALITĂŢII: Dan Andronic invitat la Jocuri de Putere. Gușă a identificat vinovatul din spatele conflictului de la Realitatea Tv!

Nici nu a plecat bine Rareș Bogdan, că treburile incep să devină tot mai clare in ceea ce presa numește „scandalul mediatic al anului”.

Realitatea TV sigla

Conflict in interiorul postului Realtatea Tv

Dan Andronic a fost invitat, joi seară, in emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, unde a comentat conflictul dintre patronul postului de televiziune Cozmin Gușă și Rareș Bogdan, precizând că cei doi vor avea o întâlnire joi seară, în care vor discuta pe marginea subiectului.

„Conflictul a escaladat intr-un mod copilaresc. Eu ii cunosc demult pe Gușă si Bogdan. Am avut relatii si mai bune si mai rele, dar in general am comunicat… Cert este ca in seara asta vor avea loc discutii intre Rares si Cosmin, undeva in Bucuresti. Sper sa se lamureasca…E foarte mult orgoliu la mijloc”, a precizat Andronic.

Cozmin Gușă a găsit vinovatul pentru scandalul de la Realitatea TV: Florian Coldea!

Patronul Realitatea Tv, Cozmin Gușă, a lansat joi seară, o ipoteză bombă în sandalul izbucnit în interiorul postului.

Acesta acuză că în spatele acestui conflict s-ar afla Florian Coldea.

„Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați de la Realitatea TV l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu-i mare surpriză, dar e utilă. Vom renunța la colaborarea cu „trompetele” lui Coldea. Este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România, în mod sigur”, a declarat Gușă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.