Baronul NICUSOR CONSTANTINESCU, presedintele CJ Constanţa, inhatat de Politie si expediat la DNA

Se pare ca DNA nu glumeste, ba mai mult chiar uimeste avand in vedere ca a trimis miercuri politia sa-l ridice pe baronasul de Constanta Nicuşor Constantinescu si sa-l aduca cu forta la sediul Directiei pentru a fi audiat (vezi VIDEO mai jos).

Nicusor Constantinescu

Presedintele CJC Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii DNA (realitatea.net)

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, care este acuzat de abuz in serviciu, a refuzat de mai multe să se prezinte de bunavoie si nesilit de nimeni la sediul DNA.

Poliţistii l-au gasit pe Constantinescu chiar la sediul Consiliului Judeţean din Constanţa.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ii vor prezenta acuzatiile intr-un dosar in care este cercetat de abuz în functie, Nicusor Constantinescu fiind suspectat ca ar fi făcut niscaiva plăţi ilegale din bugetul CJ Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al CJ Constanţa, Gabriel Diceanu, a declarat că politia avea un mandat de aducere, nu de arestare, şi că seful CJC, Nicuşor Constantinescu, este insotit la DNA de avocatul sau.

Replica de Constanţa a publicat VIDEO-ul cu momentul saltarii baronului ce nu dorea nicidecum sa intre in masina Politiei. Bine-nteles ca circul nu putea sa lipseasca intr-o astfel de situatie.

Tot publicatia constanteana scrie ca Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a sustinut că este un om liber şi că pe 16 ianuarie, adica maine, va parasi Romania pentru o calatorie în Statele Unite ale Americii unde ar fi programat pentru o operatie la picior, la o faimoasă clinică medicală.

UPDATE: RADU MAZARE URMARIT DE DNA

Baronul, care obţinuse viza în urmă cu câteva zile, a declarat că este o persoana libera şi că nu i s-a interzis să părăsească ţara, dar din pacate pentru el, procurorii DNA îl contrazic, menţionând că acesta are interdicţie de părăsi teritoriul Romaniei.

Video: Nicusor Constantinescu luat cu forta si mandat de aducere la DNA

Al treilea mandat de baron la Constanta.
Nicuşor Constantinescu isi exercita cel de-al 3-lea mandat la sefia Consiliului Judeţean Constanţa, ieşind invingator la alegerile din iunie 2012 cu un procentaj de peste 60 % din voturi.

Constantinescu are 47 de ani, si s-a bagat în politică în 2000, când a candidat pentru funcţia de consilier local, fiind în echipă cu Radu Mazăre, care a ajuns ulterior primar.

In 2004, Nicusor Constantinescu a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean din partea PSD, fiind reales atat în 2008, cat şi în 2012. Sursa: realitatea
Video: Filmul ridicarii lui Nicusor Constantinescu de catre DNA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.