Toader Junior a raportat la Facebook protestul studentilor de la Facultatea de Drept din Iasi

Alexandru Toader, fiul ministrului Justitiei Tudorel Toader, a raportat pe Facebook protestul studentilor de la Facultatea de Drept din Iasi impotriva modificarilor legilor Justitiei, noteaza ziaruldeiasi.ro

alexandru toader

Toader Junior si Toader Senior (foto: ampress.ro)

„Beizadeaua Alex Toader, fiul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, tocmai a raportat la facebook evenimentul de protest al studenţilor de la Facultatea de Drept – Universitatea A. I. Cuza care urmează să se desfăşoare astăzi împotriva modificărilor legilor Justiţiei şi ale Codului Penal”, a scris Pavel Lucescu pe Facebook.

Alexandru Toader a fost făcut cadru universitar la „Cuza” pe ușa din dos, după cum scria Ziarul de Iași în luna august. Toader Jr. este notar şi cadru universitar la Universitatea Petre Andrei din Iaşi. Acesta nu avea voie să se angajeze la Universitatea Cuza deoarece tatăl său era rector iar regulamentul instituţiei interzice angajarea rudelor. DAR senatul Universităţii Al. I. Cuza a schimbat metodologia de angajare fix cu o lună înainte să fie scos la concurs un post pentru care singurul concurent a fost Ionuţ Alexandru Toader, fiul actualului ministru al Justiţie, cel care s-a suspendat din funcţia de rector când a intrat în Guvern. Toader jr. este doctor în Drept Penal, dar pentru a ocupa funcţia trebuia să deţină doctoratul în Drept Civil, prin urmare Senatul Universităţii a modificat in mod favorabil exact paragraful care îl împiedica să participe la examen.

protest studenti drept iasi

Raportarea facuta de Toader Jr impotriva evenimentului pro-justitie

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.