VIDEO: 14 kilometri din autostrada Transilvania, gata de inaugurare

Incă un petec de autostradă va fi deschis circulaţiei.
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au recepţionat, marţi, lucrările efectuate pe sectorul de autostradă Ungheni – Ogra. Miercuri are loc inspecția preliminară și pentru secțiunea Ogra -Iernut. Dacă rezultatele vor fi corespunzătoare, la ora 15.00 se va deschide traficul pe ambele secțiuni, cu o lungime însumată de 14 kilometri, scrie Digi24.

Inca un segment din A3 este gata pentru circulatie (foto: digi24)

Lotul de autostradă Ungheni – Ogra are o lungime de 10,105 kilometri şi este realizat printr-un contract în valoare de de 251,349 milioane de lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL.

Secțiunile de autostradă deschise nu au însă la capete alte autostrăzi, ci porțiuni de drum național. La vest accesul pe autostradă se va face printr-un nod temporar realizat în zona localității Iernut.

De asemenea, CNAIR informează că miercuri, 12 decembrie, reprezentanţii companiei vor inspecta şi lucrările de pe sectorul Ogra – Iernut. În cazul în care şi aceste lucrări corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ, vor fi recepţionate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.