Tudor Ciuhodaru vrea sa le ridice imunitatea penalilor din Parlamentul Romaniei

Tudor Ciuhodaru, un medic si deputat PP-DD iesean, le-a pus gand rau indivizilor certati cu legea din Parlamentul Romaniei. Ciuhodaru vine cu o propunere legislativa ce vizeaza investigarea alesilor care au fost implicati in fapte de coruptie.

Tudor Ciuhodaru

Doctorul si parlamentarul iesean Tudor Ciuhodaru propune un proiect de lege pentru ridicarea imunitatii demnitarilor corupti (Foto:cronicadeiasi.ro)

Parlamentarul a cerut majoritatii din cele doua Camere sa adopte proiectul sau de lege care e menit sa modifice si sa completeze Legea nr. 96/2006 privind statutul deputatilor si senatorilor, in sensul „incetarii imunitatii in momentul emiterii mandatului de arestare preventiva pentru o fapta cu caracter penal si a calitatii de deputat sau senator la data stabilirii incompatibilitatii sau la data pronuntarii de catre instanta de judecata a unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile de condamnare la inchisoare, cu suspendare sau executare, pentru o fapta cu caracter penal”.

Ciuhodaru a initiat un astfel de proiect satul fiind de smiorcaielile din Parlament ale demnitarilor implicati in acte penale si care se folosesc de imunitatea functiei pentru a scapa de bratul justitiei. Iata ce spune Ciuhodaru: „Cand s-a votat respingerea maririi alocatiei pentru copii, atunci acesti indivizi aflati in slujba poporului nu s-au gandit la Dumnezeu? Sau atunci cand au votat impotriva cresterii bugetului la sanatate nu s-a gandit ca bolnavii nu au medicamente si mor cu zile prin spitalele mizere din Romania? Nici daca ii ia DNA pe toti nu o sa le plang de mila. Daca tot spun ca nu au facut nimic de ce se fofileaza si se milogesc? Cand e sa faca prostii sau sa legifereze impotriva poporului, n-au gandul la Dumnezeu”, a mentionat Tudor Ciuhodaru.

Insa ne indoim ca ii vor da dreptate „cinstitii” sai colegi care numai in 2014 au pus umarul frateste ca sa salveze imunitatea a sase giboni: Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu, Vlad Cosma, Florin Popescu, Marius Isaila si proaspatul Titi Holban.

Tudor Ciuhodaru este de profesie doctor cu o vasta experienta in domeniul medical iar CV-ul sau il puteti vedea AICI si AICI.

Cartea jucata de Holban: „Si voi puteti fi in situatia mea!!!
UNPR-istul Titi Holban s-a milogit ca la usa cortului in fata amicilor de breasla, invocand citate din biblie, incercand empatia colegilor, apeland la sentimente, invocandu-l pe domnul Hristos si facand un fin a propos la prea-maritul Dumnezeu. Iata ce a spus individul intru apararea sa si a propriei imunitati in fata justitiei: „Oricare dintre dumneavoatra puteti fi in aceeasi situatie. De votul dumneavostra depinde cariera mea si soarta mea ca om. Dragi colegi, va rog din suflet sa analizati aceasta situatie omeneste si chiar dumnezeieste, asa cum spune domnul Hristos cand ne spune: atunci cand iti judeci aproapele, pune-te in locul lui si judeca ca si cand ai fi in aceeasi situatie”.

Ce sa mai zici in afara de o scurta concluzie: „Conform faptelor si evenimentelor raportate, Parlamentul pare sa fie cea mai corupta institutie posibila si imposibila de pe teritoriul Romaniei!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.