Traian Basescu votat ilegal ca presedinte al Miscarii Populare?

1 Response

 1. Simon spune:

  Dar tu Dane, ai găsit vreodată, măcar 1%, ceva legal în acest personaj sinistru ?! 😉
  În timp ce foștii băsiști se denunțau reciproc săptămânile trecute, și cu maxim entuziasm, despre cât au furat ei și cum au devalizat bugetul statului, dar și câte vagoane cu bani au cărat la sediul PDL pentru campania ‘dictatorului’, acesta din urmă, fără niciun fel de trac, se ține de băi de mulțime. De fapt, un simulacru de congres cu tema: ‘Odă tiranului iubit !’, unde tiranul, adică ‘tatăl tuturor hoților’ și-a lansat tot felul de proiecțele stupide gen ‘România mea – viitorul este numai și numai cu ScârBăsescu !’.
  Uitând că ‘România lui’, condusă pe vremea aceea de personaje la fel de sinistre și toxice Staniliste ca și el, era o Românie a escrocheriilor năprasnice, a abuzurilor și a corupției de la cel mai inferior nivel până la vârf.
  În concluzie Dănușkule, după ce cu greu și-a convins familia și rubedeniile – absolut toate anchetate pentru măgăriile făcute în 10 ani, că musai trebuie să candideze la ceva, Tiran ScârBăsescu nu a reușit decât ‘performanța’ de a se autoînscăuna drept urmașul Javrenei Băsudrea pe pământ. Și cam ăsta a fost tot congresul Mișcării Poponare, plus că acuma jubilează de fericire că a ieșit de minune planul ”Colectiv”, cu cât mai multe decese, de-a denatura atenția parchetului dinspre cheliosul Hidos către tragedia de pe Str. Tăbăcarilor, plan devaluat chiar de Turcelu” lu ScârBăselu (care-l citezi des pe aici), că știa Colonelu-Turcelu de la un securist de-al său, că se pune la cale un incident super-tragic, pentru al scăpa pe pirat de dosarele Parchetulului General pentru o lungă bucată de timp. Tot mai multe voci, spun că marinarul terminat, nu-i deloc străin de acest incendiu planificat… 😉
  Halal Zeus, ți-ai mai ales măi Dănuțe, un Criminal Tătar în Serie al poporului nostru… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.