Romania infractorilor. PSD anunta OUG pe amnistie si gratiere pana in 15 ianuarie

„Discursul lui Dragnea la Consiliul Național al PSD este de o violență cum nu am mai întâlnit în ultimii ani. Nu am auzit atâta minciună, manipulare și incitare la ură într-un discurs public românesc din partea puterii din 1990 încoace. E limpede că urmează vremuri violente, iar această violență va fi aceea a puterii mafiote împotriva poporului român„, scrie Ciprian Mihali pe pagina de socializare.

Ciprian Mihali

Ciprian Mihali (foto: Facebook)

„Confiscarea violentă a patriotismului și demnității naționale de către infractori îi transformă pe oamenii cinstiți în trădători. Şi nu e o figură de stil: va începe prigoana administrativă, fiscală, legală și polițienească împotriva tuturor celor care „nu sunt cu noi”, dar și ofensiva schizofrenică împotriva Europei.

Această Românie a lui Dragnea devine de netrăit. Vin timpuri foarte înnegurate. La fix 29 de ani de la declanșarea revoltei de la Timișoara, PS Dragnea îngroapă visul european al României”, a conchis Ciprian Mihali.

Ciprian Mihali a predat vreme de două decenii filosofia la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Fost ambasador al României în Senegal, ocupă actualmente funcția de director pentru Europa de Vest al Agenției universitare a Francofoniei, cu sediul la Bruxelles.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.