Intre timp in Romania…”casapirea justitiei si iertarea borfasilor”

Deci faptele sunt astfel: Florin Iordache este cunoscut ca initiatorul Martii Negre din 2013 care s-a petrecut in timp ce premierul de atunci Victor Ponta era plecat nu stiu unde. Apoi, vine decembrie 2016, Sebi Ghita nu mai iese deputat si deodata dispare si incepe sa toace binomul SRI-DNA cu diferite chestii care pot fi partial reale (nu stim, pentru ca el isi spune povestea cum vrea si nu in fata judecatorilor).

florin iordache

Florin Iordache, figura centrala din Martea Neagra (foto: wikimedia commons)

Binomul scade in popularitate, lumea e zapacita de televiziuni care joaca rolul de curti de justitie. Bun. Intre timp acelasi Iordache apasa pedala de acceleratie cu modificarea codului penal si o lege a gratierii si amnistiei pare iminenta. Atentie, Dragnea si Grindeanu se pregatesc sa o intinda in Statele Unite ale Americii la investirea oficiala a lui Trump in functia de Presedinte. Duetul Dragnea-Grindeanu dispare din peisaj la fel cum Ponta se „evaporase” acum 3 ani.

Daca s-ar aplica o amnistie asta inseamna ca toate dosarele de pe rol sunt…clasate. Deci Liviu Dragnea e de presupus ca ar fi beneficiar al amnistiei ca multi altii dar…oare Ghita????? Ar beneficia si el? Este interesant de urmarit jocul Ghita-Iordache.

Apoi, politicienii vor rasufla linistiti mergand pe principiul, haide bre, noi om fi fost vinovati, dar erau atatia nevinovati cu dosare. Super! Traiasca Romanistan.

P/S: Intre timp apele devin si mai limpezi si Hotnews titreaza: „ALERTA SURSE Guvernul va adopta miercuri Ordonanta de Urgenta cu modificari importante in legislatia penala/ Vor fi gratiate o serie de pedepse si dezincriminate fapte (AMNISTIE MASCATA)”.

Credit foto: By Partidul Social Democrat [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.