Gabi Firea suparata ca n-a fost invitata la ziua nationala. Era musai sa fie?

Primarul de Bucuresti, Gabriela Firea, s-a aratat foarte deranjata de faptul ca nu a fost invitata personal de Klaus Iohannis, la festivitatea de sarbatorire a zilei nationale a Romaniei de pe 1 decembrie.

gabi firea ziua nationala

Gabi Firea (foto: wikimedia commons)

„Am inteles ca invitatiile pentru defilarea de la Arcul de Triumf se fac tot de la Palatul Cotroceni pentru demnitarii care vor fi la tribuna in preajma presedintelui. Nu am primit aceasta invitatie. Pentru ca e o persoana cu bun simt, ministrul Apararii mi-a trimis o invitatie. Nu am cum sa merg undeva unde nu sunt dorita, dar cu siguranta, ca buna romanca ce sunt, voi serba Ziua Nationala chiar daca nu voi fi pe podium pentru Arcul de Triumf pentru care am muncit”, a declarat Firea la Romania TV, noteaza Hotnews.

Replica lui Klaus Iohannis: „Gabriela Firea a primit cu stiinta mea o invitatie speciala de la Ministerul Apararii pentru parada de 1 decembrie. Interpretarea sa mi se pare ineleganta.”

Greu de inteles de ce atata tevatura cu madam Firea, ca n-a fost invitata la receptie… din punct de vedere al organigramei statului roman, ea este la fel de „importanta” ca si primarul de la Crevedia, Cuca Macaii sau Spermezeu… iar daca orice primar din Romania (sunt cam 3000 de toti dar, intr-adevar, daca-i dam de-o parte pe cei cu probleme penale se reduce considerabil numarul) trebuie invitat la receptia de Ziua Nationala, atunci cred ca mai bine o transformam intr-un circ national.

Credit foto: Partidul Social Democrat from Romania (Gabriela Firea la sediul PSD – 20.08.2014) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.