Despre „conservatorii” utili PSD-ului

Am tot auzit în ultimii 30 de ani tot felul de etichetări ale electoratului psd, care vizau, într-un mod nu tocmai flatant, intelectul acelor oameni care votează PSD.

logo psd

Logoul PSD (foto: wikimedia commons)


În ultima vreme, din păcate, se observa o altă categorie de cetățeni care concurează cu mult succes la titlul de idioți utili ai PSD. Este vorba despre așa-zișii conservatori care luptă cu o abnegație demnă de cauze mai bune împotriva a ceea ce, numesc ei, „progresism”.

Dacă măcar amărâții ăia care votează PSD dintr-un soi de instinct de conservare (c’o fac pentru o pungă de făină, sau de dragul unor virtuale creșteri de salarii sau pensii, ori ca să-și păstreze un post de parazit în administrația statului), ei bine, acești conservatori, ofticați, nevoie mare, că referendumul lor de rahat nu a trecut, au demarat o campanie de denigrare (și chiar un viitor boicot), în perspectiva viitoarelor alegeri, împotriva „neo-marxiștilor” din USR sau ai lui Cioloș, singurele forțe politice care reprezintă o alternativă reală la psd. Că, deh, pe ei nu-i deranjează dezastrul în care a adus psd-ul țara, ci referendumul lor stupid pentru reglementarea legală a futaiului tradițional…

Acum, mare pagubă n-o fi că o minoritate de maxim 20% din electorat, care oricum nu prea mergea la vot că nu avea cu cine, va alege să saboteze alegerile (mai rămân totuși 80% de potențiali votanți), dar este bine să știm totuși că idioții utili pe care se bazează psd-ul nu sunt doar cei care se duc să pună ștampila pe trandafiri, ci cam toți cei care, fie din ignoranță sau dintr-un orgoliu prostesc, pierd din vedere ce-i esențial.
Sursa: Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.