Culmea Absurdului: PSD il acuză pe Iohannis că nu-i lasă să facă autostrăzi. WTF?

Da, pare greu de crezut dar este adevărat. Catastrofala guvernare „pesede-alde” se miorlăie că nu poate face autostrăzi din cauza Președintelui Klaus Iohannis ce refuză să-l inscăuneze pe cel de-al nshpelea Ministru al Transporturilor, un personaj dubios care din start nu prea se deosebeste de predecesorii săi și peste care planează deja suspiciuni de sifonare de fonduri.

PSD a schimbat 4 ministri la transporturi dar arunca vina pe Iohannis pentru lipsa autostrazilor

Ridicolul situatiei este prezentat de deputatul USR Ionut Moșteanu intr-o postare pe Facebook.

„PSD a dat comunicat prin care îl acuză pe președinte că blochează România și nu pot face autostrăzi pentru că nu îl numește pe noul ministru Drăghici.

M-a pufnit râsul, direct. PSD a făcut 35 de km în 2 ani, din care 16 erau gata de la sfârșitul lui 2016. Au schimbat 4 miniștri în 2 ani, au stat un an la CNAIR cu un incompetent pentru că era omul lui Dragnea și apoi l-au readus pe Neaga, groparul autostrăzilor din perioada 2013 – 2015.

PSD și ALDE nu fac autostrăzi dintr-un motiv extrem de simplu – sunt incompetenți.

Se roagă Comisia Europeană (prin vocea comisarului PSD Corina Crețu!) să vină ai noștri cu proiecte că stau pe o grâmadă de bani. Dar de la borduri și panseluțe e prea mare distanța până la austostrăzi,” scrie Mosteanu.

P/S: Sau poate uita PSD-ul cum slugile lor de la MT si CNAIR ii duc cu zaharelul pe moldoveni, spre disperarea reprezentantilor asociatiilor civice din Iasi, sabotand proiectul autostrazii Unirii (A8) care a fost votat, aprobat si promulgat ca lege recent.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.