CTP: Iohannis inconjurat de politruci pe post de consilieri. Cotroceniul, un fel de mini-guvern

George Scutaru, unul dintre consilierii lui Klaus Iohannis, a fost plasat sub control judiciar ziele aceste pentru fapte de coruptie…adica niste spăgi, spălare de bani, etc.

În acest context, ziaristul Cristian Tudor Popescu si-a prezentat punctul de vedere, de altfel foarte interesant, aratand că preşedintele nostru Klaus Iohannis este de fapt asistat de o duzina de politruci ce colcaie in jurul sau sub denumirea de consilieri.

cristian tudor popescu

CTP nu-l intelege pe Klaus Iohannis (foto: libertatea.ro)

CTP argumenteaza ca Iohannis a facut numeroase greşeli cand si-a ales sfetnicii, deoarece cei mai mulţi dintre ei sunt livrati de sfera politicului.

„E vorba de consilieri. Acela e un corp executiv. Sunt nişte oameni care, prin fişa postului, ar trebui să fie fără apartenenţă politică şi foarte buni pe anumit un domeniu, competenţi pe apărare, pe educaţie, pe sănătate… E un mic guvern acolo. De ce a ales să-şi aducă astfel de politicieni tociţi? Nu găsea în ţara asta nişte oameni fără trecut prin tot felul de partide? Nu putea să găsească nişte tineri de la o universitate, nişte oameni care au realizat ceva în domeniul lor de competenţă?”, s-a întrebat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a punctat excelent, precizand că preşedintele Romaniei a reusit performanta de a-si alege consilieri prezidenţiali vanati de trecutul lor politic.

„De aici, se ridică următoarea chestiune: cum îşi alege oamenii domnul Iohannis, pentru că au fost voci care s-au ridicat, când Scutaru a fost numit, pe ce criterii a fost ales. Şi în general de ce domnul Iohannis şi-a luat consilieri persoane unse cu toate alifiile politicului din România, trecute prin tot felul de ciururi şi dârmoane, ca să le pună consilieri acolo, persoane mai mult sau mai puţin dubioase, atinse de tot felul de vopseluri de-a lungul timpului”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Fostul consilier prezidenţial George Scutaru a fost pus sub control judiciar într-un dosar de corupţie. Procurorii DNA suspecteaza ca Scutaru ar fi primit mită 170.000 de euro pentru a ajuta o persoană să intre în posesia unui teren.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.