CTP: Alegerile din 2019 ar putea fi ultimele alegeri libere din România

Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni foarte duri discursul ținut de Liviu Dragnea, duminică seară, după ședința Consiliului Național al PSD. Jurnalistul a spus că alegerile din 2019 ar putea fi ultimele alegeri libere din România și că, nici în acest caz, nu va pleca din țară.

CTP: Alegerile din 2019 ar putea fi ultimele alegeri libere din Romania (captura: youtube)

Cristian Tudor Popescu a spus că Liviu Dragnea „a rupt orice legătură cu Europa” prin discursul său. „Un discurs de asemenea violență cum nici Ceaușescu nu a avut”, a adăugat el.

„Mulți vor emigra iar ei (pesediștii) mizează pe asta. Nu-i deranjează că oamenii pleacă. Dacă mai rămân 10 milioane, care e problema? Dacă la un moment dat s-ar putea ca Transilvania să se desprindă, fie și de facto, de România care e problema pentru Dragnea și ai lui? Le ajunge Țara Românească și Moldova pentru ce vor ei să facă din poporul ăsta”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„În 2019 au loc două rânduri de alegeri – europarlamentare și prezidențiale. Dacă aceste alegeri vor fi câștigate de PSD, alegerile parlamentare din 2020 sunt inutile. Se vor ține, dar rezultatul lor va fi dinainte cunoscut. Alegerile din 2019 pot fi ultimele alegeri libere din România, a subliniat jurnalistul la Digi24.

Ce ne rămâne este să votăm. Asta e singura șansă și vom știi și noi cine suntem”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.