Cristi Danilet: Tudorel Toader a furat startul. Stia ca avizul Comisiei de la Venetia e dezastruos

Intr-o postare pe Facebook, judecatorul Cristi Danilet deconspira tehnica diversionista folosita de Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ii demonstreaza acestuia ca argumentele sale sunt total neconvingatoare.

Cristi Danilet

Cristi Danilet (foto: facebook/ Cristi Danilet)

Iata mesajul magistratului Danilet postat pe pagina sa de socializare:

„Tudorel Toader a furat startul: știa că avizul Comisiei de la Veneția e dezastruos. Și s-au gândit să anunțe pe contul lui personal că s-a recomandat renunțarea la prevederile cu pensionarea anticipată a magistraților. Ca și cum ar fi fost nu știu ce succes al echipei din România.

Aiurea: în realitate s-a decis că legile sunt așa de proaste încât trebuie refăcute. Nimic notabil în rest. Aș putea spune că numai din cauza lipsei de dialog dintre puteri și din cauza promovării unor interese private prin intermediul instituțiilor statale, România se înscrie acum oficial în trendul Ungariei și Poloniei în ce privește intruziunea politicului în justiție și blocarea instrumentelor necesare luptei anticorupție.”

Modul in care Tudorel Toader foloseste tactica „om de paie” și manipularea mediatică, este taxat dur si de jurnalistul de la adevarul Liviu Avram.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.