Cristi Danilet despre „anarhia” din Constitutia Romaniei

Cristi Danilet, celebrul judecator de la Tribunalul Cluj, fost membru al CSM, analizeaza Constitutia Romaniei si expune sumedenia de imprefectiuni ce ar putea fi supuse unui referendum.

Cristi Danilet

Cristi Danilet (foto: Facebook)

„Am descoperit ca in Constitutia noastra sunt mari probleme care trebuie urgent supuse unui referendum. Musai sa definim toate cuvintele folosite, ca iese cu scandal. Dar ce spun eu, scandal?! Curat anarhie!”, scrie Danilet intr-o postare pe Facebook.

Analiza judecatorului este prezentata in publicatia Contributors intr-un articol exceptional intitulat „Pe șleau, despre referendum. Partea I: De ce judecătoarele nu stau la cratiță?

In ceea ce priveste referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie, judecatorul a mentionat de nenumarate ori ca este inutil juridic, iar costurile de milioane de euro necesare organizării acestuia, ar putea fi folositi in scopuri mai bune.

Magistratul precizează ca in contextul adoptarii referendumului pentru familie, urmarea ar fi ca ar trebui sa se pună in aplicare si rezultatul referendumului din 2009 privind parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari. „Pariez că niciun parlamentar nu își dorește acest lucru”, a mentionat Danilet.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.