Basescu ii vinde un pont lui Iohannis despre cum sa scape de Ponta

Ce ar trebui sa faca presedintele Klaus Iohannis pentru a scapa de Victor Ponta? Raspunsul pare sa-l dea fostul sef de la Cotroceni Traian Basescu.

Intr-un interviu pentru Adevărul Live, Basescu a spus că Victor Ponta trebuie să plece de la sefia guvernului, iar singura soluţia pentru ca acesta să isi ia zborul ca Iohannis să promită Coaliţiei de guvernare că va desemna un alt premier PSD.

Traian Basescu (foto: facebook)

Traian Basescu (foto: facebook)

Iată ce a mai declarat Traian Băsescu, vis a vis de tematica plecării lui Ponta de la Palatul Victoria:
„Şantajează preşedintele(n.r. Ponta) să pună un pesedist. Un şantaj ordinar. Cred că preşedintele greşeşte. După ce a văzut că această majoritate este betonată, trebuie să ia notă că PNL nu poate să preia guvernarea. I-aş chema la Cotroceni. Presedintele greseste. Trebuia sa ia nota ca partidul dansului nu poate ajunge la guvernare. I-as chema la consulatari si le-as propune sa faca o propunere de prim-ministru. L-ar lasa pe Ponta in offside cat un stadion intreg. Şi pe Ponta şi pe Dragnea şi pe domnul general. Aş face acest pas dacă aş fi la Cotroceni. S-a confirmat coaliţia în Parlament. Trebuie găsită soluţia ca domnul Ponta sa plece, iar solutia este sa le dai posibilitatea sa dea un alt premier”, a spus fostul preşedinte.

Comments

comments

1 Response

 1. Simon spune:

  Sau poate Kinezul de Ponta să scape și de Klaus Hoțomannis & de Lăbarul tău de Scârbăsescu, dându-le Șah-Mat prin Votul lor prin corespondență, astfel Dănuțule:
  în primă fază îi dă o mare Muie lui Klaus Pizdannis prin intermediul legal al plicului și a guriței, după care Klaus Ciolannis duce votul prin corespondență cu plicul în guriță la camaradul său securist pentru validarea finală, adică la Tiran ScârBăsescu, cu aceeași rețetă: plicul + o pulă mare săsească în gura Marinarului, iar onanistul cârmaci jubilează din plin mai apoi. 😉
  LaBe1TV, ca întotdeauna un fel de Gică Contra, ne oferă Dane aproape zilnic surprize care mai de care mai şocante și aiuritoare, cu persoane ce de mult sînt aruncate la coşul de gunoi al istoriei de după ’90. Zilele trecute, cu mare pompă este adus pe post fostul tău preşedinte troglodit & slobozit şi de mucava prăfuită, același ScârBăsescu, pus la punct, cu cravată şi haină cu totul diferit de cum a apărut la Izvorul Mureşului (tabără de vară ungurească, o enclavă în inima României), unde era îmbrăcat ca o paiaţă, cu o vestă neagră, cum poartă hingherii din cînd aleargă să prindă cîini şi alte orătănii. Recenta apariţie a şocat prin două afirmaţii care, dacă eşti atent Dănușkule, vezi şiretenia scârbăsistă bine calculată, plecată din capul unui aşa-zis jucător de cărţi.

  Adică: 1) „Că de 10 de ani de cînd sunt preşedinte (parcă ar mai fi) nu-mi amintesc să fi primit vreo reclamaţie, iar părerea mea (la fel ca Ponta, Dragnea) cred că este o lucrătură a DNA-ului” şi a 2-a afirmaţie şocantă și jigodistă (bine regizată): „Javrena Udrea să este bună pentru Primăria Capitalei”. Un alt scenariu că imensa malarie de ScârBăsescu ar fi bun pentru Primăria Bucureşti a pornit tot de la latrina B1 TV, la care janghinosul matroz răspunde cu un aer de „Ilie de la sculărie”, chipurile, el le ştie pe toate, că „după 10 ani ca preşedine nu se cade”, adică nu-i de rangul lui. Nu cred Dănuțe că cineva îi mai înghite gogoşile umflate şi otrăvite (poate doar Mr Irimia acolo la Voooorburg sau Mountain Pizdiew). Simte scârnavul că este total respins, că a fost desconspirat ca rege al Mafiei româneşti, nu doar de cînd a fost preşedinte, ci încă din ’90, ca preşdinte a consolidat-o, dovadă că încă iscoade scârbăsiste se luptă ca peştele pe uscat să bage oiştea în gard. Cu privire la propunerea ca Udrea să fie primar la Capitală şi încercarea acesteia de a-l compătimi pe Oprescu privind starea lui de sănătate şi jocul DNA-ului, este posibil ca cei doi să nu se fi pus de acord cu respectiva regie sinistră, ce avea drept scop un scenariu ce deja a fost desconspirat, un joc murdar de care noi toți românii sîntem sătui şi-i înjurăm drăcește pe aceşti doi indivizi penibili (ScârBăsescu şi Udrea) să nu mai apară la televizor pe veci şi să ştie că atunci cînd ţucălarii lor labagii de la B1TV îi dă pe post, noi schimbăm rapid canalul.
  Meanwhile, surprinde tupeul uriaș şi inconştienţa de a se băga în sufletul omului, de a susţine o cauză de mult pierdută. Ce dreacu Bă Dane, toți știm că ScârBăsescu al tău este un politician zero barat, un șarlatan & şmecher bețivan, un hoţ la drumul mare cu toată flota de 300 vapoare, un mincinos cel mai ordinar (cazul cu P. Roman şi „Dragă Stolo”), şi toți credem că cei ce-l susţin încă pe hidosul Tiran, sunt scârbăsişti super bine plătiţi, și implicit duşmanii României. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.