Alt „taran” roman sparge recordurile de viteza pe Autostrada Transilvania: 238 km/h

In Romania indiferent daca depasesti limita de viteza cu 100 km/h sau 400 km/h (ipotetic), amenda este aceeasi: 765 lei sau echivalentul a vreo 170 Euro. La sumele astea, soferii chiar n-au nici un motiv sa conduca mai incet.

politia rutiera

Salajean a depasit recordul sezonului pe A3 cu cei 238 km/h (Foto: rnews.ro)

Un vitezoman de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost detectat de radarul politiei în timp ce-si alerga caii putere pe Autostrada Transilvania cu viteza de 238 km/h.

Agentii de la I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie A3 Transilvania, l-au prins, duminică la 11:30, pe un şofer de 37 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă, spune Poliția Română.

Cel care tocmai a descoperit legea fizica a vitezei, a fost depistat cu radarul la kilometrul 15+500, pe directia de mers Gilău – Turda, conducând cu 238 km/h.

Conform actualei si superbei legislaţii romanesti, acesta a fost penalizat contravenţional cu o amenda amarata de 765 de lei.

Din fericire, poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere, pentru 3 luni de zile.

De recomandat ar fi sa-l trimita pe individ la un psiholog sau eventual psihiatru asa cum se procedeaza prin alte tari mai civilizate. De asemenea, este binecunoscut ca tot in aceste tari amenzile cresc progresiv in functie de viteza cu care s-a depasit limita legala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.