Planul DIABOLIC pus la cale de consilierul „condamnat” al Guvernului. Valcov ne va trimite la mila rusilor

Ordonanța taxelor a fost adoptata într-o ședința extraordinară de Guvern, chiar dacă aceasta a adunat 72 de obiecții de la Ministerul Justiției. Adoptarea s-a facut rapid, in spiritul binecunoscutului stil „noaptea ca hotii”, premierul Dancila rasufland usurata ca Președintele Klaus Iohannis a lipsit de la sedinta de Guvern, ziua fiind-i ocupata de vizita cancelarului Austriei, Sebastian Kurz.

Claudia Pirvoiu

Jurnalista Claudia Pirvoiua crede ca Valcov vrea falimentarea companiilor de stat (foto: facebook)

Dupa intrarea pe fagas a ordonantei „lacomiei”, Ministrul Finantelor Eurgen Teororovici si consultantul condamnat al Guvernului, Darius Valcov, au tinut o conferinta de presa in timpul careia au fost bombardati cu intrebari extrem de incomode la care au dat mai mult raspunsuri evazive.

Printrei cei care au reusit sa irite tandemul Teodorovici-Valcov cu intrebari clare si punctuale, se numara si jurnalista Claudia Pirvoiu, care crede ca in spatele acestor noi taxe, se afla un plan marsav al lui Valcov de ingenunchere a economiei romanesti in favoarea unor actori externi.

Iata ce spune Claudia Pirvoiu intr-o postare pe pagina de socializare:

„Mi-am dorit foarte mult să am ocazia de a-i pune întrebări lui Vâlcov. Această ocazie mi s-a oferit astăzi, la Guvern, unde l-am bombardat cu niște întrebări care, în mod evident, l-au enervat.

Nu întâmplător l-am întrebat cine câștigă din plafonarea prețurilor la gaze, nu întâmplător l-am întrebat de un anumit om de afaceri.

Nimic din ce au decis astăzi nu este pentru popor, așa cum susțin el și valetul său Teodorovici. Sunt măsuri pentru distrugerea unor afaceri și inflorirea altora, cu influențe estice.

Vor fi distruse și falimentate inclusiv companii de stat. Asta că tot zicea Teodorovici că este o Ordonanță de Urgență așteptată de companiile românești. Da, o companie românească privată deținută de acel om de afaceri va câștiga. Da, despre Interagro vorbesc. În schimb, vor pierde și falimenta companii de stat mari. Să vedeți atunci jale și câte locuri de muncă se vor pierde.

Și credeți că veți plăti gaze și energie electrică mai ieftine? Nu. Veți plăti gaze de la Ruși.

Noapte bună, România!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.