În loc să elimine pensiile speciale, Guvernul PSD-ALDE lovește cu noi taxe si impozite

„Ordonanța lăcomiei, adoptată de Guvernul PSD-ALDE, va declanșa o criza uriașă care va săraci toți oamenii din România – nu doar pe cei din privat, ci și pe bugetari.

Fara OUG

Guvernul PSD-ALDE este în incapacitate de plată, deja nu mai sunt bani pentru pensii și salarii, iar Teorodovici și Dăncilă trebuie să stoarcă și mai mulți bani de la români, pentru a putea acoperi cheltuielile iresponsabile de anul viitor.

În loc să elimine pensiile speciale și cumulul pensie-salariu la stat (care costă chiar mai mult decât tot pachetul fiscal anunțat), Guvernul PSD-ALDE preferă să lovească în milioanele de oameni care lucrează pe salarii mici și sunt cinstiți.

Viorica Dăncilă minte cu cinism românii atunci când susține că acest OUG va îmbunătăți nivelul de trai din țara noastră și va atrage investitorii. În condițiile actuale de impredictibilitate și taxare, investitorii vor ocoli România, orice companie serioasă nu poate rezista într-o țară în care de pe o zi pe alta se modifică zeci de legi în domeniul fiscal prin ordonanță de urgență și derogare de la Codul Fiscal.

USR solicită Avocatului Poporului să conteste de urgență ordonanța lăcomiei la Curtea Constituțională pentru a proteja viitorul românilor care riscă să rămână pe drumuri din cauza concedierilor și a ratelor la bănci care vor exploda din cauza inconștienței PSD-ALDE”, scriu reprezentantii formatiunii USR intr-o postare pe Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.