Square, compania lui Jack Dorsey, si-a dublat banii din investitia in Bitcoin

Square, compania sefului Twitter Jack Dorsey, și-a dublat banii din investiția facuta in Bitcoin avand in vedere ca cei 220 de milioane de dolari platiti pentru achizitia de Bitcoin valorează acum peste 470 milioane dolari.

In prezent, Square deține aproximativ 8.027 bitcoin, achiziționati la un preț total de $220 milioane dolari și un preț mediu pe bitcoin de 27.407 dolari, inclusiv taxe și cheltuieli.

Square a anunțat pentru prima dată că a cumpărat Bitcoin în octombrie 2020. Firma a cumpărat 4.709 bitcoini la un preț de achiziție de 50 de milioane de dolari. În bilantul financiar pe întreg anul 2020, compania a dezvaluit achiziționarea a inca 3.318 bitcoin la un preț total de 170 de milioane de dolari.

CEO-ul Jack Dorsey lucreaza la multe proiecte legate de criptomoneda Bitcoin pe care o numește moneda nativă a internetului si pe care a promovat-o atat pe Twitter cat și la conferințele Bitcoin și B Word.

În septembrie, Twitter a lansat sfaturi legate de Bitcoin Lightning pentru utilizatorii IOS. S-a speculat că misteriosul proiect TBD al lui Jack este, de asemenea, un proiect numai pentru Bitcoin. Aplicația Cash App dezvoltata de Square nu permite in afara de Bitcoin cumpărarea sau vânzarea altor monede criptografice pe platforma sa, care ramane una dintre cele mai fiabile platforme pentru achiziția celei mai celebre monede virtuale.

Square este o companie americană de servicii financiare și plăți digitale cu sediul în San Francisco, California. Compania a fost fondată în 2009 de Jack Dorsey și Jim McKelvey și a lansat prima sa platformă în 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.