Pretul monedei virtuale Shiba Inu ar putea exploda in timp ce marii investitori cumpără SHIB în valoare de milioane de dolari

Investitori cu putere de cumparare mare, cunoscuti sub numele de “crypto whales” sau “balene”, continuă sa achizitioneze criptomoneda Shiba Inu fiind de asteptat ca pretul acesteia sa creasca vertiginos in viitorul apropiat. “Ucigașul lui Dogecoin” asa cum este denumit Shib, este viral pe rețelele de socializare, avand zilele acestea a doua popularitate dupa Bitcoin.

Analiștii se așteaptă la creșteri de 100% a prețului SHIB pe măsură ce “balenele” continuă să acumuleze.

Un investitor cu portofoliu consistent de Ethereum a cheltuit 1,2 milioane de dolari pentru a cumpăra 49,9 miliarde de monede SHIB, tranzactia facandu-se pe platforma Binance. Prețul SHIB a scăzut in timpul verii după o crestere masiva in popularitatea criptomonedelor de tip memecoin in prima jumatate a anului.

Din punct de vedere istoric, o scădere a prețului unei monede digitale este urmată de o perioada de acumulare inainte de o noua explozie a pretului.

Actualizările din ecosistemul SHIB includ capacitatea de a cumpăra acest memecoin prin ATM-urile Coin Cloud.

Coin Cloud este considerată cea mai mare rețea ATM din lume ce tranzactioneaza monedă digitală bidirecțională, cu 4000 de bancomate în SUA și Brazilia. Rețeaua ATM acceptă acum si SHIB acest lucru crescand utilitatea monedei si facand-o mai accesibila pentru utilizatori.

Popularitatea SHIB în rândul traderilor de pe rețelele de socializare a atins cote masive. Dominația socială a memecoinului #shib este a doua după de Bitcoin, iar CoinGecko a listat SHIB ca una dintre primele 10 criptomonede cu tendinte puternice in crestere in Asia (1 octombrie-15 octombrie).

@army_shiba, un analist al pietei monedelor criptografice, se așteaptă ca prețul altcoinului SHIB să crească cu 100% și să atingă valoarea de 0,00005 dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.