Banca elvetiana Seba Bank va permite clienților să obtina randamente din depozite in monede virtuale

Bancă elvețiană Seba Bank, a lansat un program care le permite clienților să obțină randamente din depozite in criptomonede. În plus, banca va oferi sprijin pentru servicii financiare centralizate de creditare și împrumut, permițând investitorilor să genereze randament din împrumuturi in bitcoin și ethereum folosind serviciul Seba Bank.

In cadrul unei declaratii facute miercuri, Seba Bank AG, care este licențiată de Autoritatea Elvețiană de Supraveghere a Pieței Financiare (FINMA), a descris noua ofertă drept „o soluție la nivel instituțional care permite clienților să obțină randamente din criptomonede”.

Observând că lansarea Seba Earn satisface cererea tot mai mare din partea instituțiilor de a gestiona o serie de active digitale, de la imprumuturi la finanțare descentralizată (defi)”, reprezentantii bancii au declarat: „Platforma Seba Earn va permite instituțiilor și persoanelor fizice să obtina venituri din investițiile in rețele criptografice de tip blockchain cum ar fi Tezos, Polkadot și Cardano.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.