Wikileaks de Romania: Hackerul Guccifer, Dan Voiculescu si George Maior

Show-urile de pe meleagurile mioritice nu contenesc nicidecum, ba dimpotriva devin din ce in ce mai siropoase incat Julian Assange ar fi probabil „invidios”.

Celebrul hacker ”Guccifer”, pe numele sau real Marcel Lazăr Lehel, s-a dovedit a fi de o inteligenta uimitoare. Ce credeti ca a incercat sa faca? Pai, dupa ce a spart e-mailul șefului Serviciului Roman de Informatii (SRI), l-a căutat pe Dan Voiculescu pentru a-i livra informații „pretioase” despre George Maior, scrie B1TV, citând surse din randul procuroriilor DIICOT.

Stirea a fost funizata de către asistentul lui Dan Voiculescu, cel care a stat la palavre cu hackerul.

Incidentul s-a petrecut prin decembrie anul trecut, cand Guccifer i-a dat de stire subalternului lui Voiculescu că are niscai informații care s-ar putea dovedi interesante pentru marele sef.

Din investigatiile celor de la DIICOT, rezulta ca Dan Voiculescu nu ar fi fost interesat de informațiile lui Mr. Hacking care pana la urma a ramas cu botul pe labe neprimind nici o oferta de la patronul Antenelor.

Totuși, „Gucci de Romania” s-a ales cu o adresă de e-mail de la asistentul mogulului și a expediat doar o poza care il infatisa pe George Maior, alături de o femeie și patru copii. Mda, ăsta da exemplu de business cu hacking 🙂

P/S: Hackerul aradean Guccifer (Marcel Lazăr Lehel) a fost arestat preventiv miercuri de DIICOT sub acuzarea de spargere de adrese email apartinand diferitelor vedete autohtone.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.