Ion Ţiriac despre Simona Halep si refuzul ei de a juca pentru România la Fed Cup

Spre deosebire de majoritatea personalitatilor din tenis si de pe marginea lui, magnatul Ion Tiriac s-a aratat intelegator fata de alegerea Simonei Halep de a nu se alatura echipei Romaniei in meciurile de Fed Cup contra Canadei. Dupa cum e bine cunoscut, numarul 3 in clasamentul mondial WTA a motivat lipsa prin agenda obositoare din ultima vreme precum si pregatirile pentru turneul de pe zgura de la Stuttgart.

Ion Tiriac a declarat ca o intelege pe Simona Halep, deoarece sportiva a avut „un program brutal” in ultima perioada, ca urmare a turneelor de Premier Mandatory de la Indian Wells (pe care l-a castigat) si de la Miami Open (unde a ajuns pana in semifinale).

„Daca vezi matale programul Simonei Halep pana in ziua de astazi, este atat de brutal… Nu cred ca vreun sportiv, in orice sport, a mai avut un asemenea program. In trecut nu numai ca trebuia sa participam, dar ni se ordona”, a declarat Tiriac.

Intrebat cand ar trebui Simona Halep sa reprezinte tara, afaceristul a raspuns ca „atunci cand e posibil”.

Simona Halep si-a luat o scurta vacanta dupa ce in luna martie a castigat turneul de la Indian Wells, iar apoi a ajuns in semifinale la Miami, unde a fost invinsa de Serena Williams.

Urmatorul turneu la care sportiva noastra va participa este cel de la Stuttgart, pe zgura, in Germania, incepand cu 20 aprilie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.