Fiul lui Anghel Iordanescu ii desfiinteaza pe jucatorii nationalei Romaniei: „Abia asteptau sa fie eliminati de la EURO”

Alexandru Iordanescu, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu, i-a acuzat serios pe jucatorii tricolori spunand despre acestia ca abia asteptau sa zboare de la EURO 2016 pentru a ajunge prin carciumile autohtone in compania alcoolului si a muierilor fara atitudine.

Tricolorii au alergat degeaba la Euro 2016 (foto: weradio.ro)

Tricolorii au alergat degeaba la Euro 2016 (foto: weradio.ro)

Dupa cum bine stim, echipa Romaniei a avut o evolutie lamentabila la Europeanul ce tocmai s-a incheiat, fiind trimisa acasa dupa esecul in fata reprezentativei Albaniei, primul in ultimii 68 de ani.

Fiul lui Iordanescu a facut si o comparatie intre mentalitatea fotbalistilor nostri si cea a lui Cristiano Ronaldo, starul portughez care a evoluat doar 25 de minute in finala de duminica inainte de a parasi terenul in lacrimi ca urmare a unei accidentari cauzate de francezul Payet.

”Ce paradox. Jucător cu milioane de euro în conturi şi zeci de trofee plânge ca un copil în urma unei accidentări stupide în finala campionatului european, în timp ce practicanţii nostri de fotbal abia aşteptau să iasă de la EURO, să ajungă prin barurile autohtone, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei fără atitudine, care nu au realizat nimic şi, întinzându-le Dumnezeu o mână, ‘au reuşit’ să se ridice la un nivel mediocru, de unde se cred mari fotbalişti. #savinasampania #neabatutalbania”, a scris Alexandru Iordănescu pe Instagram, noteaza B1tv.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.