Mănăstirile din județul Neamț trimit SMS-uri prin care îndeamnă oamenii sa voteze la referendum

Mai multe persoane din județul Bacău au primit sâmbătă îndemnuri de ieșire la vot de la mănăstirile din județul Neamț. Oamenii au fost stimulați, prin anunțuri SMS, să participe în număr cât mai mare la referendum și să pună ștampila pe “DA”. Același lucru se petrece și în județul Neamț, clasat pe primul loc în topul județelor din Moldova.

manastirea varatec

Biserica manastirii Varatec (foto: wikimedia commons)

După cum a anunțat Biroul Electoral Județean Bacău, la ora 10.00 – oră la care s-a calculat prima prezență la vot – în multe secții de votare din municipiul Bacău nu venise nimeni. După cum era de așteptat, majoritatea celor care au votat până la acea oră erau oameni în vârstă. “Nici nu știu dacă am văzut până acum alegători la care data de naștere era peste anul 1955”, a declarat o membră în comisia de votare.

Edilul municipiului Bacău a declarat pentru G4Media.ro că va merge la vot și va vota “Da”. “Vreau pentru fiul meu o stare de normalitate, nu vreau să asiste la căsătoria dintre doi parteneri de același sex”, a spus primarul homofob al orașului.

Cat despre duhovnici, nu ar trebui sa va mire aceasta atitudine a lor, deoarece intr-o sedinta extraordinara a CJ Neamt ce a avut loc marti, s-au alocat 1.130.000 lei pentru biserici. Asta a facut controversatul presedinte CJ de la Neamt, Ionel Arsene, cunoscut ca un bun prieten de-al lui Dragnea.

Sprijinul financiar ce urmează să fie acordat lăcașurilor de cult este al treilea din acest an, în lunile martie și mai, un număr de 32 biserici și mănăstiri, o parte regăsindu-se pe lista celor care vor primi bani și luna aceasta, primind bani pentru aceleași tipuri de lucrări.

Atunci nu trebuie sa va mire ca se trimit astfel de mesaje SMS. E probabil surprinzator faptul ca preotii inca nu merg din usa in usa sa-i scoata personal pe enoriasi la vot.

Judetul e distrus ca infrastructura, iar hotii de la conducere acorda peste 1 milion de lei…la biserici.
Sursa foto: By Svlad6403 [CC BY-SA 3.0 ro], from Wikimedia Commons

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.