Dacian Cioloș despre Autostrada Iași – Târgu Mureș: indiferență, incompetență sau chiar sabotaj

Dacian Cioloș s-a aflat zilele acestea in nordul Moldovei pentru a strânge semnături pentru inițiativa „Oameni noi în politică“ și pentru a le explica moldovenilor de ce este crucial pentru România sa aiba o nouă clasă politică.

autostrada

Autostrada

Fostul premier tehnocrat a discutat și despre situatia Autostrăzii Târgu Mureș – Iași criticand Guvernul Dancila, în condițiile în care cabinetul pe care l-a condus, în 2016, lăsase studiul de fezabilitate pregătit pentru a fi lansat.

Dacian Cioloș, despre Autostrada Iași – Târgu Mureș: Dacă nu am vorbi de indiferență și incompetență, ar trebui să vorbim chiar de sabotaj!

„In întâlnirile pe care le-am avut azi la Iași este clar că pentru toți cetățenii din nordul Moldovei Autostrada Târgu Mureș – Iași este o problemă critică, ar lega această zonă de Occident. După ce în 2016 a fost inclusă între priorități în Master Planul de Transport adoptat, nu s-a mai întâmplat nimic, deși au trecut doi ani de atunci. Până acum, ar fi trebuit să fie gata studiul de fezabilitate și ar fi putut să fie lansată licitația pentru proiectul tehnic, la pachet cu execuția lucrării, cel puțin pentru două tronsoane. Incompetența guvernantilor se împletește cu indiferența, care e soră cu sabotajul,” a spus Ciolos intr-un mesaj postat pe Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *