Tati Dragnea si mami Tariceanu si-au escortat odrasla Grindeanu, in PRIMA ZI DE SCOALA, la Palatul Victoria (VIDEO)

Momente emotionant de jenante au avut loc joi la Palatul Victoria unde jupanii Dragnea si Tariceanu si-au condus copilasul in persoana noului premier desemnat Sorin Grindeanu, pana la „usa clasei”.

Grindeanu si Dragnea: The last kiss!

Dupa ce l-a salutat pe Tari si l-a pupat pe Dragnea, Sorinel s-a indreptat spre sala de sedinte unde trebuia sa-si intre in paine, dar nu inainte de a arunca in urma o ultima privire de dor catre cei doi mentori si lideri ai aliantei PSD-ALDE.

Tariceanu si Dragnea sunt presedinti la Senat si Camera Deputaților, unul este trimis in judecata iar celalalt condamnat penal, iar faptul ca ambii marsaluiesc predand Guvernul premierului, sau invers, este o chestie anapoda care numai in Romania se poate intampla.

Jurnalistul Liviu Avram a descris intr-un mod ironic, pe Facebook, modul in care prim-ministrul si-a facut intrarea „triumfala”.

„Prima zi de școală. Mămica și tăticu’ se opresc la poartă și își petrec cu privirile, drăgăstos, odorul. Ceva frumos, ceva deosebit… „, a scris Avram pe pagina sa de social media.

Grindeanu dădăcit de mămica Dragnea și tăticul Tăriceanu, care l-au dirijat pană la usa clasei (VIDEO)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.