STRICT SECRET: Deputatul PSD Eugen Nicolicea refuza sa spuna unde a terminat „Dreptul”

Eugen Nicolicea este unul dintre demnitarii de soi implicati in plasarea de amendamente la legile Justitiei, insa acum are o MARE PROBLEMA: lumea vrea sa stie ce Facultate de Drept a terminat si in ce an a absolvit-o, insa Nicolicea pare sa ascunda acest lucru mai ceva decat un secret NATO!!!

Eugen Nicolicea studii juridice
Eugen Nicolicea ascunde adevarul cu privire la studiile sale juridice (Foto: Adevarul.ro)
Eugen Nicolicea studii juridice??? Nici urma de ele!
Conform CV-ului afisat pe site-ul Parlamentului, Eugen Nicolicea este de profesie inginer. Deputatul PSD a absolvit Facultatea de Electronică – secţia Calculatoare Electronice. Nici in acest caz nu sunt precizate Universitatea si anul.

Jurnalistii de la adevarul.ro au solicitat un raspuns din partea Camerei Deputatilor, iar acesta a fost (culmea) ca legea privind liberul acces la informaţiile publice este aplicabila doar institutiilor, nu şi persoanelor fizice. Deci aflarea adevarului despre studiile de drept ale lui Nicolicea reprezinta o misiune complexa!!!

Studii Eugen Nicolicea: Marele secret dezvaluit!!!

La intrebarea celor de la „Adevarul“ cu privire la ce Universitate si in ce an a absolvit Facultatea de Drept, avand in vedere ca aceste informatii lipsesc din CV-ul de la Parlament, deputatul PSD Eugen Nicolicea a trecut la amenintari: „Ma, baiatule, tu chiar nu intelegi? Vrei sa avem altfel de discutii?”

Ba mai mult, Nicolicea l-a amenintat pe reporterul Digi24 Toma Petcu cu retragerea acreditarii daca publica discutia despre studiile sale. Urmariti mai jos conversatia dintre Eugen Nicolicea si reporterul Digi24:

Eugen Nicolicea: Am terminat o facultate de Drept cu media 10, dar pentru că unul care a lucrat ca politruc la Opinia Studențească Iași… n-am chef să-i raspund. Gata, am încheiat subiectul. (Pleacă și îl îndepărtează pe reporter cu mâna).

Eugen Nicolicea: Nu îmi da peste mână. Te rog frumos, încheiem subiectul dacă faci insinuări de felul ăsta și minciuni.

Toma Petcu, reporter Digi24: Încercam doar să vă rog să ne oprim puțin.

Eugen Nicolicea: Încalci regulamentul Camerei. Am spus nu, atât. Deci dacă vei da ceva voi solicita să fii sancționat cu acreditarea.

Comments

comments

Un gând despre “STRICT SECRET: Deputatul PSD Eugen Nicolicea refuza sa spuna unde a terminat „Dreptul””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *