Proteste in toata Romania dupa „spalarea” lui Gabriel Oprea de catre Senat

Romanii demonstreaza inca o data ca stiu sa-si apere drepturile si demnitatea in fata unei clase politice incalificabile!

Parlamentarii si recentul lor protejat, Gabriel Oprea, au reusit sa scoata in strada mii de oameni din toata tara. „73 de indolenţi apără un impostor” sau ”Mă doare în coate pe bancheta din spate”.sunt doar cateva din numeroasele mesaje transmise de demonstranti in fata Parlamentului!

Mesaj pentru Senat: Grup infractional, tteci la tribunal (foto: Hotnews.ro)

Mesaj pentru Senat: „Grup infractional (73) treci la tribunal (foto: Hotnews.ro)

In jur de 4.000 de oameni au protestat la Bucuresti in fata Casei Poporului. Protestatarii au blocat traficul in ambele directiii pe Calea 13 Septembrie, conform b1.ro.

Protest la Cluj, dupa voltul Senatului in cazul lui Gabriel Oprea: Un protest anti-Oprea a avut loc si la Cluj-Napoca unde aproximativ 200 de oamenii s-au intalnit in centrul orașului.

„Ieșim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi și nu-și mai pot cere singuri dreptatea”, a declarat un manifestant, citat de ziardecluj.ro.

La Timișoara, peste 100 de persoane au participat la protestul organizat in Piata Victoriei in timp ce la Iasi, 70 de oameni protestau in Piata Unirii.

Cateva zeci de persoane au protestat joi seara si la Galați.

Proteste anti-senat in fata Senatului Romaniei dupa refuzul ridicarii imunitatii lui Oprea

In capitala, multimea a spart cordonul de jandarmi. Jandarmii s-au reorganizat repede si au format un cordon dublu chiar in fata intrarii de la Senat a Palatului Parlamentului.

„Nu Imunitate!”, „73 de indolenţi apără un impostor”, „Vrem dreptate”, „Alături de familia Gigină” sau „Egalitate în faţa legii”, sunt câteva dintre mesajele afisate de cei prezenti.

Suntem aici ”să ne exprimăm public nemulțumirea că cei care ne conduc par a nu ne respecta. E rușinos, dacă nu ai nimic de ascuns, lasă-te cercertat”, a declarat actorul Marius Florea Vizante, prezent la protest.

Votul pentru imunitatea lui Gabriel Oprea a scos romanii in strada

De notat ca senatorii au respins luni cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a lui Gabriel Oprea in cazul Bogdan Gigina, votand impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a fostului ministru de Interne. Oprea e acuzat de ucidere din culpa DNA-ul sustinand ca acesta a cerut sa fie escortat de Politia Rutiera si tot el a stabilit viteza coloanei oficiale in noaptea de 20 octombrie 2015, atunci cand a murit politistul Bogdan Gigina.
Manifestatii de strada la Senat in Bucuresti

Video: Protest anti-Oprea

Comments

comments

1 Response

  1. septembrie 23, 2016

    […] a votului scandalos de luni prin care senatorii au refuzat ridicarea imunitatii parlamentare a lui Gabriel Oprea si implicit cererea DNA de urmarire penala a fostului ministru de interne in cazul Bogdan Gigina. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.