Ponta despre Firea: „Ii recomand sa lase propaganda politica si sa isi faca datoria fata de locuitorii Bucurestiului”

Proaspatul nominalizat la functia de Secretar General al Guvernului (SGG), Victor Ponta, i-a sugerat Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, sa lase gargara politica si sa-si arate competenta fata de bucuresteni avand in vedere ca o furtura a facut ravagii in capitala smulgand copaci si distrugand autovehicule.

Victor Ponta

Victor Ponta o critica pe Gabi Firea (foto: Victor Ponta/Facebook)

In acelasi timp, Ponta a dat-o drept exemplu pe Carmen Dan, ministrul de Interne, care a fost prezenta sambata la birou.

„Ii fac recomandarea legala Doamnei Primar General Firea sa ia o pauza din propaganda politica de la televiziuni si sa isi faca datoria fata de cetatenii Bucurestiului conform fisei postului! Multumesc pentru colaborare!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Recomandarea pentru Firea a venit in contrabalanta cu faptul ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si ISU isi indeplinesc atributiile.

„In calitate de Secretar General al Guvernului am apreciat faptul ca (indiferent de politica) Ministrul de Interne Carmen Dan, Secretarul de Stat Raed Arafat si conducerea ISU se afla la birou si isi indeplinesc atributiile legale privind situatiile de urgenta!”, a mai mentionat noul SGG.

Firea: Dupa furtuna vine intotdeauna soarele!
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat, sambata seara, pe Facebook, mai multe fotografii cu florile din gradina, la care a adaugat mesajul: „Dupa furtuna, apare intotdeauna soarele”.

Peste 30 de copaci au fost rupti de furtuna sambata, avariind mai multe masini.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.