Oferta PSD Iasi pentru Parlamentul Romaniei: „unul condamnat, unul judecat si altul beat”

De ce nu putem reduce la 300 numarul de locuri din Parlamentul Romaniei??? Pentru ca avem indivizi „competenti” ce nu pot fi privati de la a ocupa o functie in institutia ce „reprezinta poporul si garantia dreptatii”!!!

Oricate eforturi ar face PSD, tot nu pare sa reuseasca sa-si curete gunoaiele din propria curte. Cel mai mare partid al Romaniei s-a „reformat” intr-atat de mult incat oferta filialei sale iesene pentru Parlament contine: una bucata senator condamnat doar de doua ori, una bucata senator expediat catre judecata si una bucata ex-prefect care a fost prins baut… la volan bine-nteles.

psd logo

Listele PSD Iasi pentru Parlamentare contin candidati acuzati de coruptie (foto:wikimedia)

Deci astia sunt o parte din indivizii propusi de PSD Iaşi pentru a ocupa un locșor pe listele pentru Parlament. Vorba clasica, atata pot, atata fac!

Potrivit Ziare.com, cei trei nazdravani nominalizati pe lunga lista pesedista sunt astfel: 1. Senatorul Sorin Lazar, condamnat de doua ori, pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiul la biroul sau parlamentar, respectiv pentru abuz in serviciu in perioada cand era primarul comunei iesene Strunga. Din fericire pentru domnia sa, ambele condamnari la inchisoare sunt cu suspendare.

2. Senatorul Florin Constantinescu, trimis in judecata de catre DNA, in iunie 2015, pentru abuz in serviciu. Constantinescu, fost consilier local, este parte a unui grup de 31 de persoane acuzate ca printr-o hotarare de consiliu local emisa in anul 2007 ar fi favorizat firma la care era actionar actualul primar PSD din Pascani, Dumitru Pantazi.

3. Fostul prefect de Iasi Romeo Olteanu nu putea sa lipseasca din peisaj, domnia sa avand un loc binemeritat si rezervat pe listele PSD pentru candidatura la parlamentare. Olteanu a demizionat de la Prefectura ieseana in august 2014, dupa ce a comis un accident in timp ce se ducea catre stadion la meci, politia rutiera constatand ca era cam…beat.

Asa ca dragi ieseni, multa sanatate, toate cele bune si ne vedem la vot pe 11 decembrie. Cu siguranta aveti de unde alege!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.