Nicusor Dan, lovitura de gratie pentru PSD: Seful USR arata cum Tariceanu si Corina Cretu se dadeau in poze cu Soros

Nicusor Dan a fost atacat obsesiv de diferite personaje de soi din PSD care l-au acuzat (si-nca-l mai acuza) ca ar fi „omul lui Soros”, deci atentie, asistam la un nou tip de razboi politic, unul de tip….proxy 🙂

nicusor dan psd

Nicusor Dan desfiinteaza PSD in „problema Soros”

Insa liderul USR le-a dat o replica pe masura social-democratilor demonstrandu-le intr-un mesaj pe Facebook cat de ipocriti sunt, in sensul ca s-au tinut de mana cu Soros de-a lungul anilor pentru ca acum sa arunce pisica in curtea altora.

„Inca nestiind ca vor decide sa il declare „inamicul no. 1″, pesedistii si aliatii lor se intalneau de zor cu [George] Soros”, scrie Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este insotit de cateva fotografii in care apare miliardarul american de origini unguresti-evreiesti impreuna cu diferite personaje ale politicii autohtone cum ar fi Calin Popescu Tariceanu, Corina Cretu, Remus Pricopie si Mihnea Costoiu.

„Sa nu uitam de Rosia Montana, de intalnirea lui Victor Ponta cu Soros, care nu a fost trecuta pe agenda oficiala a premierului de la acea data”, mai spune liderul USR, prezentand si un link catre Hotnews cu privire la aceast subiect din primavara lui 2014.

„In Romania hotii striga hotii. Hotii vor sa fure in continuare Romania, depinde doar de noi sa ii oprim. Veniti la vot in numar mare si ei nu vor mai fi majoritari”, isi incheie Nicusor postarea.

Nu numai Nicusor Dan a fost acuzat de legaturi cu George Soros dar si asociata sa, Clotilde Armand. In lipsa de idei (sau, mai degraba, din lipsa de credibilitate), se observa ca anumite tabere politice de orientare „nationalista” au ajuns sa duca dezbaterea electorala in zona numelor „exotice” prezente pe listele de candidati USR… ca, vezi doamne, astia cu nume d’astea fitoase sunt, de fapt, slugile lui Soros, multinationalelor, „ocultei mondiale”. Ar fi bine sa ne intrebam totusi, Soros si toate aceste „forte ostile” care vor sa puna mana pe Romania, nu or fi gasit niste personaje cu nume „dacice” sa le reprezinte „interesele politice” intr-o tara mirifica, in care orice televiziune-tabloid britanica aduna (la o prima strigare) o duzina de amarasteni gata sa interpreteze diverse „roluri” intr-un documentar cu tema data? 🙂

corina cretu george soros

George Soros si Corina Cretu, membra a Partidul Social Democrat (foto: Nicusor Dan/Facebook)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.