Ioan Rus: „PSD s-a prăbuşit sub 30%. Sondajele lui Adrian Ţuţuianu sunt corecte!”

Ioan Rus, fost ministru al Transporturilor in guvernul condus de Victor Ponta, considera de liderul PSD Liviu Dragnea şi-a bătut joc de referendumul pentru familie, iar partidul social democrat este incapabil sa-si puna in aplicare promisiunile.

Ioan Rus

Ioan Rus (foto: rfi.ro)

Potrivit lui Rus, PSD s-a prabusit sub 30% din optiunile electoratului iar căderea în sondaje ar fi cauzata de scandalurile interne și guvernele din ce în ce mai catastrofale pe care le promovează partidul.

”Este imposibil să îți stabilizezi sau să îți crești capitalul politic când comiți toate aceste enormități”, spune fostul ministru. Ioan Rus este de acord și cu afirmațiile lui Adrian Țuțuianu, care și-a criticat dur colegii în ședința Comitetului Executiv.

„Povestea cu referendumul eșuat ne arată că, într-adevăr, PSD s-a prăbușit sub 30% în adevăratele sondaje, nu știu dacă la 27-28%, dar sigur se află sub 30 %. Am auzit că asta susține și Adrian Țuțuianu – are dreptate. După atâtea convulsii, scandaluri, crize, prăbușirea PSD este firească. Să nu uităm că, de aproape doi ani, PSD girează formule guvernamentale din ce în ce mai slabe, mai proaste, toate aceste erori și derapaje majore au spulberat imaginea și electoratul partidului. Este imposibil să îți stabilizezi sau să îți crești capitalul politic când comiți toate aceste enormități. Repet: PSD s-a prăbușit sub 30%”, a declarat Ioan Rus, potrivit Realitatea.net.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.