Imagini PNL: Tariceanu pare sa voteze impotriva urmaririi penale a lui Gabriel Oprea

Partidul Naţional Liberal îl acuză pe seful Senatului Călin Popescu Tăriceanu, că a votat împotriva ridicării imunităţii lui Gabriel Oprea, la votul de miercuri din Senat. Liberalii vin chiar si cu dovezi prezentand un filmuleţ în care Tăriceanu plaseaza o bilă albă în urna neagră, ceea ce inseamna vot împotrivă.

Contrastele se atrag pentru Tariceanu: bila alba in gaura neagra (foto: PNL Facebook)

Contrastele se atrag pentru Tariceanu: bila alba in gaura neagra (foto: PNL Facebook)

PNL a incarcat pe propria pagina de Facebook clipul video în care apare Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, introducând ceea ce pare o bilă albă în urna neagră în cadrul unui vot cu bile la Senat.

Politicienii liberalii spun că este vorba de votul de miercuri în cazul ridicarii imunitatii si aprobării urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, acuzat de procurorii DNA în dosarul achiziţionării maşinii de lux Audi A8. Gestul lui Tări ar însemna vot împotriva urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, noteaza RomaniaTV.

„Tăriceanu a votat ÎMPOTRIVĂ! Actualul președinte al Senatului a încercat să-l scape pe Gabriel Oprea de ancheta penală cerută de DNA. Călin Popescu Tăriceanu a confirmat încă o dată că se erijează în protectorul politic al corupției în Senat, în încercarea de a institui în România ”statul de drept al PSD” – fără Justiție și fără egalitate în fața Legii”, au comentat liberalii pe contul lor de Facebook unde au postat filmuleţul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.