De ce vor parlamentarii girofaruri?

Deputatul social democrat Sorin Bota a starnit un mic scandal dupa ce a propus in Comisia pentru Transporturi a Camerei Deputaților, ca demnitarii sa fie insotiti de girofar in timpul deplasarilor. PSD-istul este convins ca initiativa sa este in interesul poporului.

Sorin Bota

Sorin Bota (foto: ziardecluj.ro)

Iata cum motiveaza Bota intr-un interviu pentru Recorder, necesitatea girofarurilor.
„Astazi nu se beneficiaza de nimic, pur si simplu. Daca te grabesti din punctul A in punctul B, la revedere. Te-ai grabit, de ce te-ai grabit? Nu te-ai grabit in interes personal. Te-ai grabit sa ajungi…

Uneori trebuie sa fii prezent acolo, dar ai doua evenimente care se succed de la o ora la alta. A intarziat avionul si tot programul s-a decalat. Nu poate intarzia doua evenimente pentru ca a intarziat avionul ca a fost ceata. Nu ca a vrut avionul sa intarzie. Si atunci tu te grabesti, trebuie sa ajungi. Cum faci? Sunt inconveniente. Eu de cand sunt parlamentar, nu am avut girofar. Punct. Si n-am murit. Nu cred ca a avut nimeni.
Necesitatea girofarului: Sorin Bota: „Intarzie avionul. Te grabesti de la punctul A la B.”

Eu am ridicat o speta in discutie de care ne-am lovit. Toti cei care mai si circulam. Si care avem si curajul sa o punem pe masa ca lucru care ar trebui cumva reglementat. Pentru buna functionare a lucrurilor, nu pentru facilitatile noastre.”

Comments

comments

1 Response

  1. noiembrie 29, 2017

    […] Deputat PSD: Parlamentarii ar trebui sa beneficieze de girofar! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *